Spetterende bruidsbeurs in 't Brodshoes

Bruidsbeurs in ’t Brodshoes.
Heeft u trouwplannen? Kom dan op woensdag 14 septembernaar de spetterende bruidsbeurs in Restaurant ’t Brodshoes. Laat u inspireren en adviseren omtrent zo’n beetje alles wat te maken heeft met trouwen anno 2016.

Modeshows
Om te beginnen natuurlijk met het allerbelangrijkste van een trouwdag: De Jurk! Tijdens maar liefst drie (verschillende!) modeshows ziet u de laatste trends op het gebied van bruidsmode en feestkleding. Dus iedere show is niet alleen voor bruid n bruidegom, maar ook voor vader, moeder en alle overige gasten. Als kers op de (bruids)taart is er bij de eerste show speciale aandacht voor de bruidskinderen; vijf modellen in de dop showen de leukste bruidskindermode. De modeshows worden verzorgd door bruidsatelier 2 Impress U, Roetgerink Mode en Jolie Women.

En verder vindt u op de beurs natuurlijk alles over bruidstaarten, trouwringen, sieraden en andere accessoires, drukwerk,video en fotografie, haarstyling, make-up en huidverzorging, trouw- en feestlocatie, muziek en entertainment en nog veel meer. Ook zijn er trouwambtenaren aanwezig die u alles kunnen vertellen over de plechtigheid zelf.

Kans op mooie prijzen
Tussen 19.00 en 22.00 uur bent u van harte welkom en voor de prijs hoeft u het niet te laten Voor slechts € 7,50 p.p. krijgt u niet alleen toegang tot de beurs, maar ook een kopje koffie of thee, een heerlijk hapje en natuurlijk een drankje, maakt u kans op mooie prijzen n ontvangt u na afloop een mooie, goed gevulde, goodiebag met alle informatie van de deelnemende bedrijven, plus leuke aanbiedingen en verrassingen. Zo kunt u thuis alles nog eens rustig nalezen. Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar bij Restaurant ’t Brodshoes en op de avond zelf bij de entree van de beurs.

Deelnemende bedrijven:
Bomedo- Juwelier
't Brodshoes- Restaurant Zalencentrum
Contrast- Drukwerk en Fotografie
Echte bakker Meinders- Bruidstaart en heerlijkheden
Jan van de Maat- Fotografie
Henkjan Veenstra- Coiffure
Pijffers Video- Videografie
Roetgerink Mode- Heren kostuums
17 Sounds- Drive-in Show
2Impressu- Bruids- en gelegenheidskleding