Route & parkeren

Vanuit Enter, Rijssen oost, Goor
Gelijk de afslag ENTER nemen en onderaan linksaf richting RIJSSEN.
Doorrijden tot aan modehuis Koedijk Jan Heedt. Weg volgen. Vervolgens 2de weg rechts.
Bij de verkeerslichten rechts, vervolgens 2de weg links: dit is de Bouwstraat.

Vanuit Nijverdal
Volg de N 347. Bij de rotonde rechtdoor vervolgens de 2e rotonde rechts. U rijdt langs het spoor en bij de volgende rotonde rechts af onder de brug door. Na de brug op de rotonde links. Weg volgen door het centrum. Bij de stoplichten gaat u links, 2de weg links is de Bouwstraat.

Vanuit Almelo / Wierden
Bij binnenkomst op de rotonde links, richting het centrum. Weg volgen. Bij de rotonde rechts aanhouden, doorrijden tot aan modehuis Koedijk Jan Heedt. Weg volgen. Vervolgens 2de weg rechts, vervolgens 2de weg links: dit is de Bouwstraat.

Let ook op de blauwe aanduidingen aan de lantarenpalen.

Vanuit Holten
1e Verkeerslichten rechts onder de brug door. Vervolgens op de rotonde links. Doorrijden tot de volgende rotonde rechts. Weg volgen door het centrum. Bij de stoplichten gaat u links, 2de weg links is de Bouwstraat.

Vanuit Markelo
Doorrijden tot voorbij Total Tankstation,
1ste weg links. Bij de stoplichten rechtsaf en de 2e weg links is de bouwstraat.

Parkeren
1. In de Bouwstraat; rechts is een kleine parkeerplaats en aan de linkerzijde van de weg mag geparkeerd worden. Dit is een blauwe zone: tussen 09:00 uur en 17:00 uur mag u hier max. 1.5 uur parkeren met een parkeerschijf
2. bij het laatste verkeerslicht meteen links hier vindt u een grote parkeerplaats; u kunt dan via de Walstraat aan de achterkant bij 't Brodshoes komen. Onbeperkt parkeren.
3. Onder het stadhuis is een grote parkeerkelder.
4. In de parkeergarage onder de hoge wal; open tot 22 uur.
5. Parkeerplaats bij de Huttenwal.