Spetterende bruidsbeurs in 't Brodshoes

Bruidsbeurs in ’t Brodshoes.
Heeft u trouwplannen? Kom dan op woensdag 14 september naar de spetterende bruidsbeurs in Restaurant ’t Brodshoes. Laat u inspireren en adviseren omtrent zo’n beetje alles wat te maken heeft met trouwen anno 2016.

Modeshows
Om te beginnen natuurlijk met het allerbelangrijkste van een trouwdag: De Jurk! Tijdens maar liefst drie (verschillende!) modeshows ziet u de laatste trends op het gebied van bruidsmode en feestkleding. Dus iedere show is niet alleen voor bruid én bruidegom, maar ook voor vader, moeder en alle overige gasten. Als kers op de (bruids)taart is er bij de eerste show speciale aandacht voor de bruidskinderen; vijf modellen in de dop showen de leukste bruidskindermode. De modeshows worden verzorgd door bruidsatelier 2 Impress U, Roetgerink Mode en Jolie Women.

En verder vindt u op de beurs natuurlijk alles over bruidstaarten, trouwringen, sieraden en andere accessoires, drukwerk,video en fotografie, haarstyling, make-up en huidverzorging, trouw- en feestlocatie, muziek en entertainment en nog veel meer. Ook  zijn er trouwambtenaren aanwezig die u alles kunnen vertellen over de plechtigheid zelf.

Kans op mooie prijzen
Tussen 19.00 en 22.00 uur bent u van harte welkom en voor de prijs hoeft u het niet te laten Voor slechts € 7,50 p.p. krijgt u niet alleen toegang tot de beurs, maar ook een kopje koffie of thee, een heerlijk hapje en natuurlijk een drankje, maakt u kans op mooie prijzen én ontvangt u na afloop een mooie, goed gevulde, goodiebag met alle informatie van de deelnemende bedrijven, plus leuke aanbiedingen en verrassingen. Zo kunt u thuis alles nog eens rustig nalezen. Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar bij Restaurant ’t Brodshoes en op de avond zelf bij de entree van de beurs. 

Deelnemende bedrijven:
Bomedo - Juwelier
't Brodshoes - Restaurant Zalencentrum
Contrast - Drukwerk en Fotografie
Echte bakker Meinders - Bruidstaart en heerlijkheden
Jan van de Maat - Fotografie
Henkjan Veenstra - Coiffure
Pijffers Video - Videografie
Roetgerink Mode - Heren kostuums
17 Sounds - Drive-in Show
2Impressu - Bruids- en gelegenheidskleding