Culinair genieten van Twentse gastvrijheid: ook op locatie!

Culinair genieten, maar dan wel op uw eigen locatie of evenement? Dat kan, want ‘t Brodshoes  verzorgt al vele jaren de catering op locatie bij bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, jubilea, beurzen, netwerkbijeenkomsten of (publieks)evenementen.

’t Brodshoes helpt u graag om van uw evenement of bijeenkomst een succes te maken. Niet alleen culinair, maar ook organisatorisch. Dat begint al bij de voorbereiding, waarbij wij samen met u uw wensen en doelstellingen doornemen, om daar vervolgens een op maat gesneden voorstel voor te maken. En op de dag zelf zorgt onze ervaren en gastvrije brigade voor een vlekkeloze organisatie waarbij alles tot in de puntjes is geregeld.

Van lunchbuffet en smakelijke hapjes bij de borrel tot aan een ‘walking dinner’ of feestelijke Champagnetoren; afhankelijk van uw wensen (én budget) zorgen wij voor de optimale invulling. En ook met zaken die verder reiken dan de culinaire invulling helpen wij u graag verder. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de aankleding van de locatie, entertainment of een originele ontvangst. Dit alles geldt niet  alleen voor zakelijke bijeenkomsten, maar uiteraard ook voor particuliere feesten of partijen.

Bel of mail ons of vraag informatie aan via het  reserveringsformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bespreken en van uw bijeenkomst, feest of evenement een onvergetelijk succes te maken.

Quotes van onze gasten

"Jammer dat ik wat te ver weg woon anders ging ik geregeld eten bij \'t Brodshoes. Sfeer prima, zeer gastvrij en t eten is niet allen in t jachtseizoen \"wild\"; t hele jaar is deze gelegenheid warm aan te bevelen. Bezoekt u t mooie Twente, ga dan zeker de keuken ontdekken en ervaren van\'t Brodshoes. Een groet uit Den Haag"

Trudy Struik