GEZOCHT: ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de horeca? Dan is restaurant ‘t Brodshoes op zoek naar jou! Om ons team te versterken zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

Zelfstandig Werkend Kok.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, doorbereiden en doorgeven volgens recept en planning. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken. Je begeleidt nieuwe medewerkers/leerlingen, hierbij zie je toe op de werkzaamheden en geef je aanwijzingen. Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aan het beoordelen en nieuwe inbreng geven voor de te voeren kaart.

Heb je interesse in deze functie? Wil je nog meer over ons weten en zien?
Kijk dan op www.brodshoes.nl !

Wij zijn enkel geïnteresseerd in super gemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn.
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een fulltime dienstverband.
Je bent elke zondag en maandag vrij.

Restaurant ‘t Brodshoes is gelegen in het centrum van Rijssen en gevestigd in een recent verbouwde stadsboerderij. Er kan niet alleen a la carte gegeten worden maar ook feesten en partijen worden vaak vergezeld van mooie buffetten. Heb je zin om ons team te komen versterken stuur dan een mail naar info@brodshoes.nl t.a.v. dhr. M. Meinders.