Brodshoes
Wij nodigen u uit voor de langste tafel
zaterdag 13 juli

De langste tafel

Sfeervol gedekte lange tafels in de bijzondere ambiance van Havezate de Oosterhof.  Een culinair 5 gangen menu verzorgd door de koks van Brodshoes. Goed gezelschap en mooie gesprekken. Een avond waarop u zich in Italië of Frankrijk waant.
Dát is DE LANGSTE TAFEL.

Michiel en zijn keukenbrigade halen de beste producten uit de regio en presenteren u deze met liefde. Guido en zijn gastheren en -vrouwen hebben daarbij de beste wijnen uitgezocht om te schenken.

Dit wordt zo’n avond waarop wij kunnen doen wat we het liefste doen; creatief koken en u een prachtige avond uit verzorgen.

aanmelden

De Langste Tafel

Traditie

De eerste editie van De Langste Tafel vond plaats ruim 10 jaar geleden, ter ere van ons 35-jarig jubileum. De hele Bouwstraat was afgezet en vele gasten namen enthousiast plaats aan de tafel. Vanwege de lovende reacties hebben we sindsdien meerdere malen De Langste Tafel georganiseerd; de ene keer in de Postgang naast Brodshoes, de andere keer bij Havezate de Oosterhof en ook eens bij onze pop-up glamping Bij de Buren. Bijzondere locaties en elke keer weer een bijzonder mooie avond.

De langste tafel

Editie 2024

Zaterdag 13 juli dekken we de tafels op het terras van Havezate de Oosterhof. De locatie spreekt al voor zich en de sfeervol gedekte lange tafel zorgt voor een onvergetelijk plaatje. Het diner maakt het helemaal tot een ware beleving. Wij serveren u deze avond een culinair 5-gangen menu. Michiel en zijn keukenbrigade halen de beste producten uit de regio en presenteren u deze met liefde. Guido en zijn gastheren en -vrouwen hebben daarbij de beste wijnen uitgezocht om te schenken.

Aanmelden

Wilt u er bij zijn?

  • Zaterdag 13 juli 2024
  • Havezate de Oosterhof
  • Ontvangst om 18.00 uur
  • Culinair 5-gangen menu
  • € 59,50 per persoon (exclusief dranken)

Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan nu al uw plek aan tafel!

aanmelden