Brodshoes
Feest bij Brodshoes Smaakvol
in elke vorm
Tot in de puntjes

Lekker feesten

Het recept voor een onvergetelijk feest zit in de details. Bij Brodshoes weten we uit ervaring hoe we uw bruiloft, receptie, besloten familiediner of ander feest zó verzorgen dat uw gasten er fantastische herinneringen aan bewaren.

Alles is mogelijk

Van klein
tot groot

De Hoefhamerzaal, de Tuinkamer en het Terras: Brodshoes heeft altijd de passende ruimte voor uw feest. Of we nu 30, 50, 150 of 250 gasten voor u in de watten leggen. Bij mooi weer kan dit ook met open (Tuinkamer) dak en op het terras.

Grandioos trouwen

Ja, ik wil!

Stel je voor: op één feestelijke locatie elkaar ‘het jawoord’ geven én genieten van je bruiloftsdiner en een weergaloos trouwfeest. Dat kan allemaal bij Brodshoes. Zo is de mooiste dag van je leven van begin tot eind super geregeld.

Alvast eens onze sfeer proeven?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel 0548 – 51 38 88

verfijnde gerechten

Met eigen gezelschap

Een diner met collega’s of zakenpartners ? Of juist lekker informeel met vrienden of familie. Wat de gelegenheid ook is, bij Brodshoes verzorgen we graag uw privé diner. Proef verfijnde gerechten en smaakvolle wijnen in de intieme setting van onze Tuinkamer.

Wij kleden de avond naar uw wens in; qua gerechten, qua setting, qua details. Want dat is ons met de paplepel ingegoten.