Brodshoes
Zakelijk genieten Geslaagde
meetings
Weldadig vergaderen

Werk en
ontspanning

Uw zakelijke bijeenkomst is geen ‘business as usual’. Een plezierige omgeving, professionele faciliteiten, aandacht voor de innerlijke mens: ze zorgen voor geslaagde meetings. En al die zaken komen samen in Brodshoes.

Aangenaam verpozen

Sfeervol en
praktisch

Voor een (product)presentatie, plenaire sessie, bedrijfsfeest, workshop met meerdere kleine groepen of een jubileumreceptie kunnen we u de Hoefhamerzaal van harte aanbevelen. Ruim, licht, stijlvol en flexibel in te delen.

Wilt u onze zalen eens bekijken?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel 0548 – 51 38 88

Personal touch

Vergaderen en
genieten

Een vergadering of presentatie in kleiner gezelschap? Juist ook dan gaat het om een ontspannen sfeer en uitstekende verzorging, al dan niet inclusief een lunch, diner of afsluitend drankje en hapje. Ook hiervoor bieden we u de passende ruimtes.

culinair genieten

Private dining

Op zoek naar de juiste locatie voor een private diner? Dan bent u bij Brodshoes aan het juiste adres. Wij verzorgen uw private diner met plezier. Proef verfijnde gerechten en smaakvolle wijnen in de intieme setting van onze Tuinkamer.

Wij kleden de bijeenkomst  naar uw wens in; qua gerechten, qua setting, qua details. Want dat is ons met de paplepel ingegoten.